منتدي عزه
كبسه باللحم الضاني وبالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا كبسه باللحم الضاني وبالصور 829894
ادارة المنتدي كبسه باللحم الضاني وبالصور 103798
منتدي عزه
كبسه باللحم الضاني وبالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا كبسه باللحم الضاني وبالصور 829894
ادارة المنتدي كبسه باللحم الضاني وبالصور 103798
منتدي عزه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا زائر في (منتدي عزه )
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كبسه باللحم الضاني وبالصور

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عزه مرشود
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
عزه مرشود


عدد المساهمات : 2984
نقاط : 7691

كبسه باللحم الضاني وبالصور Empty
مُساهمةموضوع: كبسه باللحم الضاني وبالصور   كبسه باللحم الضاني وبالصور Icon_minitime1الجمعة نوفمبر 02, 2012 8:34 pm

المقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كيلو لحمه ضانى ويستحسن بالعظم بس انا كانت بدون
تلات اكواب رز بسمتى ا
بصله كبيره مقطعه
4 فص توم مفروم
معلقه صلصه وطمطمايه مقطعه
4 معلقه كبيره زبيب حسب الرغبه
زيت نباتى حوالى 5 م ك
لوز للتزيين
التوابل
عودين قرفه خشب
ورقتين لورا
معلقه ص كارى
م ص جنزبيل باودر يستحسن فرش
5 حبات قرنفل
5 حبات حبهان
نص م ص فلفل اسود
نص م ص بابريكا
نص م ص كزبره مطحونه
واحدة لومى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحمر البصل فى الزيت كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف التوابل كلها والتوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول ما نشم ريحة التوم نضيف الطماطم والصلصة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف الحمه ونقلبها كويس جدا لحد اما تتشرب خالص من الصلصه والتوابل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نزودها ميه مغليه ونغطى ونسيبها تستوى
فى الوقت ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هننقع الرز فى ميه دافيه ومعلقة ملح
وننقع اللوز فى ميه مغليه ونقشره
وننقع الزبيب
اول ما اللحمه تدخل سوا نضيف الملح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما اللحمه تستوى ننشلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف الزبيب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف الرز بعد تصفيته من الماء
نتاكد ان الميه يادوب مغطيه الرز مش اكتر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول ما يغلى ويبتدى يتشرب هدى النار خالص غطى الحله بورق فويل كويس جدا وبعدين الغطا عادى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبها تلت ساعه بالضبط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هتبقى كده
انا حمرت اللحمه واللوز للتقديم
ونقدمها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://azza.banouta.net
الغنوجه
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي
الغنوجه


عدد المساهمات : 2015
نقاط : 3422

كبسه باللحم الضاني وبالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبسه باللحم الضاني وبالصور   كبسه باللحم الضاني وبالصور Icon_minitime1الأربعاء نوفمبر 07, 2012 8:54 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تويا كوين

تويا كوين


عدد المساهمات : 596
نقاط : 874
العمر : 51

كبسه باللحم الضاني وبالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبسه باللحم الضاني وبالصور   كبسه باللحم الضاني وبالصور Icon_minitime1الخميس نوفمبر 08, 2012 8:55 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كبسه باللحم الضاني وبالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبسه القرع وبالصور
» البرغل باللحم والخضار وبالصور
» الفخده الضاني بالفرن خطوات بالصور
» كبسه مبتكره بالصور
» قلقاس باللحم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي عزه :: المنتديات العامه :: منتدي المطبخ- الاكلات الرئيسيه-
انتقل الى: