منتدي عزه
مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 829894
ادارة المنتدي مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 103798
منتدي عزه
مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 829894
ادارة المنتدي مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره 103798
منتدي عزه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا زائر في (منتدي عزه )
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عزه مرشود
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
عزه مرشود


عدد المساهمات : 2984
نقاط : 7691

مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Empty
مُساهمةموضوع: مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره   مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Icon_minitime1الجمعة سبتمبر 17, 2010 10:42 am

طبقنا اليوم من شرق اسيا وهو المكرونه الصينيه ومقاديرها كما فى الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

صدور دجاج مقطعه وبصل مقطع شرائح وملفوف شرائح وكوسه وجرز برضو شرائح بالطول وفلفل رومى شرائح وممكن اضافة فطر بس ماكان عندى وشوى زهره مقطعه صغار وثوم مدقوق وبهار مشكل قليل وفلفل اسود وصلصة صويا الحلوه وممكن اضافة الصويا المعتدله وشوى زيت ومكرونه اسباقيتى ونصف طماطه مقطعه شرائح وممكن اضافه قرن فلفل حار مقطع شرائح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هنا حمست الدجاج مع الثوم فى شوية زيت وبعدين اضفت البصل يتشوح معه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين اضفت الطماط علشان يذبل والزهره اول الخضار لانها قاسيه يبغالها شويه وقت طبعا ماابغاها تستوى مره ابيها تقرمش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واضيف البهار والفلفل شوى بس للطعم واتركه يتسيك 3 دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعدها اضيف الجزر والكوسه ولانطول فى التحريك على النار علشان ماتذبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى نفس الوقت اضيف الصويا صوص وانا احبه كثير لانى بعدين راح اضيف المكرونه

وبعدين الفلفل الرومى اخليه فى الاخير علشان يكون فيه شويه قساوه وقرمشه ماابغاه يذبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وفى الاخير اضيف الفلفل الرومى والملفوف علشان يكون قاسى ومقرمش شوى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى هل الوقت اكون سلقت مكرونه مه شوى زيت وماجى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اصفيها واضيفها على الخلطه واحرك شوى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبس وتقدم مع بصل محمر وامممممممممم على الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://azza.banouta.net
زوزو مرشود
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي
زوزو مرشود


عدد المساهمات : 169
نقاط : 171
العمر : 63

مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Empty
مُساهمةموضوع: رد: مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره   مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Icon_minitime1الأحد أغسطس 26, 2012 9:32 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تويا كوين

تويا كوين


عدد المساهمات : 596
نقاط : 874
العمر : 51

مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Empty
مُساهمةموضوع: رد: مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره   مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره Icon_minitime1الخميس أغسطس 30, 2012 4:59 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونه بالصينيه بالخطوات المصوره
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كعك العيد بالخطوات المصوره
» البسبوسه بالخطوات المصوره
» بالخطوات المصوره كبة الحامض
» القوزي بالخطوات المصوره
» الموقوق بالخطوات المصوره

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي عزه :: المنتديات العامه :: منتدي المطبخ- الاكلات الرئيسيه-
انتقل الى: