طبقنا اليوم من شرق اسيا وهو المكرونه الصينيه ومقاديرها كما فى الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]صدور دجاج مقطعه وبصل مقطع شرائح وملفوف شرائح وكوسه وجرز برضو شرائح بالطول وفلفل رومى شرائح وممكن اضافة فطر بس ماكان عندى وشوى زهره مقطعه صغار وثوم مدقوق وبهار مشكل قليل وفلفل اسود وصلصة صويا الحلوه وممكن اضافة الصويا المعتدله وشوى زيت ومكرونه اسباقيتى ونصف طماطه مقطعه شرائح وممكن اضافه قرن فلفل حار مقطع شرائح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هنا حمست الدجاج مع الثوم فى شوية زيت وبعدين اضفت البصل يتشوح معه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعدين اضفت الطماط علشان يذبل والزهره اول الخضار لانها قاسيه يبغالها شويه وقت طبعا ماابغاها تستوى مره ابيها تقرمش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]واضيف البهار والفلفل شوى بس للطعم واتركه يتسيك 3 دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعدها اضيف الجزر والكوسه ولانطول فى التحريك على النار علشان ماتذبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] فى نفس الوقت اضيف الصويا صوص وانا احبه كثير لانى بعدين راح اضيف المكرونه
وبعدين الفلفل الرومى اخليه فى الاخير علشان يكون فيه شويه قساوه وقرمشه ماابغاه يذبل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وفى الاخير اضيف الفلفل الرومى والملفوف علشان يكون قاسى ومقرمش شوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]فى هل الوقت اكون سلقت مكرونه مه شوى زيت وماجى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]اصفيها واضيفها على الخلطه واحرك شوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبس وتقدم مع بصل محمر وامممممممممم على الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]