عزه مرشود صاحبة المنتدي
عدد المساهمات : 2984 نقاط : 7691
| موضوع: القوزي بالخطوات المصوره الثلاثاء مايو 29, 2012 10:48 pm | |
|
المقادير دجاجة مقطعة إلى نصفين ومغسولة كويس نسلقها في ( هيل + قرفة + قرنفل + ليمون أسود + شيبة + بصلة فصين ثوم + ملح ) مكرونة + صفار زعفران + ماء ورد + رشة كمون وفلفل أسود ثلاثة اكواب ارز مغسول ومنقوع
نخليها تنسلق لمدة ساعة إلا ربع ونطلعها وندهنها بـ (ملعقتين زيت + نص ملعقة صغيرة صفار زعفران + ملعقة ماء وردرشة فلفل اسود + كمون + رشة كاري )[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
* وكمان نسلق مكرونة بماء ومكعب ماجي وشوية ملح وبعد سلقها => نحط بالقدر زيت وملعقة زعفران ونقلبها لين تأخذ اللون ونخليها ع جنب للتزيين
* نسوي الخلطة اللي فوق الارز وهي ( بالمقلاة نحط زيت ونشوح فيها بصل شرائح ليين يذبل ويأخذ لونوبعدين نحط صنوبر ونرش عليها ملح + قرفة + هيل + كمون وفلفل اسود ) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالعافيــــــــــــــــــــــــــــــة
| |
|
الغنوجه مديرة المنتدي
عدد المساهمات : 2015 نقاط : 3422
| موضوع: رد: القوزي بالخطوات المصوره الثلاثاء يوليو 03, 2012 5:52 pm | |
| | |
|