منتدي عزه
الكانيلونى باستا بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الكانيلونى باستا بالصور 829894
ادارة المنتدي الكانيلونى باستا بالصور 103798
منتدي عزه
الكانيلونى باستا بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الكانيلونى باستا بالصور 829894
ادارة المنتدي الكانيلونى باستا بالصور 103798
منتدي عزه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا زائر في (منتدي عزه )
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكانيلونى باستا بالصور

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عزه مرشود
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
عزه مرشود


عدد المساهمات : 2984
نقاط : 7691

الكانيلونى باستا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: الكانيلونى باستا بالصور   الكانيلونى باستا بالصور Icon_minitime1الإثنين أغسطس 20, 2012 8:15 am















[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


لحم مفروم حوالى 400 جرام
بصلة كبيرة مفرومة
2 كوب عصير طماطم عليهم مكعب مرقة دجاج مفتت
2 ملعقة دقيق
سمن وزيت


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى ملعقة سمن نضع نصف كمية البصل المفروم فى طاسة على النار

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونشوحه لغاية ما يدبل ويقرب يبقى أصفر
نضع عليه اللحم المفروم مع رشة ملح وفلفل اسود
ونخليه على النار يستوى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


فى حلة على النار اضع ملعقة كبيرة سمن وملعقتين زيت

وأشوح نصف مقدار البصل المتبقى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدها اضع عليه الدقيق واقلب


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعد ما تضيع ريحة الدقيق النئ

اضع عصير الطماطم واقلب بسرعة علشان مش يتكتل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ناخد حوالى نصف كوب من مقدار البشاميل الوردى
ونضعه على اللحم المفروم المعصج

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونجهز المكرونة الكانيلونى
وكمان جبنة موزاريلا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نفرد طبقة من البشاميل الوردى فى صينية بايركس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نحشى وحدات المكرونة باللحم المعصج


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونرصهم فى البايركس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونغطيهم بالبشاميل الوردى بتاعنا
وندخلهم الفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وقبل ما نطلعها بعشر دقائق
نفتح الفرن ونرش الجبن الموزاريلا على الوجه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وهنا لما طلعت من الفرن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نخليها تهدى شوية ونقدمها بألف هنا وشفا يارب

قدمتها مع بفتيك وسلطة كول سلو




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://azza.banouta.net
الغنوجه
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي
الغنوجه


عدد المساهمات : 2015
نقاط : 3422

الكانيلونى باستا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكانيلونى باستا بالصور   الكانيلونى باستا بالصور Icon_minitime1الجمعة أغسطس 24, 2012 1:36 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اسيرة الاحزان

اسيرة الاحزان


عدد المساهمات : 435
نقاط : 465
العمر : 59

الكانيلونى باستا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكانيلونى باستا بالصور   الكانيلونى باستا بالصور Icon_minitime1الجمعة أغسطس 24, 2012 1:57 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكانيلونى باستا بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  الفيتوتشيني بالصور
» البروفيترول بالصور
» اللازانيا بالصور
» صوص الفاهيتا بالصور
» خبز السميد بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي عزه :: المنتديات العامه :: منتدي المطبخ- الاكلات الرئيسيه-
انتقل الى: