منتدي عزه
ديك رومي - حبش بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ديك رومي - حبش بالصور 829894
ادارة المنتدي ديك رومي - حبش بالصور 103798
منتدي عزه
ديك رومي - حبش بالصور 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي عزه
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ديك رومي - حبش بالصور 829894
ادارة المنتدي ديك رومي - حبش بالصور 103798
منتدي عزه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا زائر في (منتدي عزه )
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ديك رومي - حبش بالصور

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الغنوجه
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي
الغنوجه


عدد المساهمات : 2015
نقاط : 3422

ديك رومي - حبش بالصور Empty
مُساهمةموضوع: ديك رومي - حبش بالصور   ديك رومي - حبش بالصور Icon_minitime1الثلاثاء أغسطس 07, 2012 11:42 pm












[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

التركى بتاعى مش كبير حوالى 5 كيلو بس
عشان كان على مناسبة عائلية صغيورة

طبعا هنغسل الكتكوت بتاعنا كويس قوى وننشفه كمان كويس قوى
ونحضر التتبيلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

البهارات زى مافى الصورة
فلفل اسود-زعتر-روزمارى-قرفة ناعمة-بهارات دجاج-زنجبيل
1معلقة صغيرة من كل نوع
ماعدا القرفة كفاية قوى نصف معلقة
فى كمان مستكة ودى هنطحنها مع معلقة ملح
حبهان وورق غار ودة هنحطه جوة الديك وومكن نستخدم كمان حبهان باودر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى الفود بروسيسورهنفرم البصل مع طماطم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هنخلط البهارات كلها مع الملح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضيف البصل والبهارات ونضيفلهم كاتشاب وماسترد وصويا صوص
نخلطهم كويس هيبقوا كدة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نبدأ نتبل الكتكوت الصغنطوط

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هنتبله كويس من جوه وبره وتحت الجلد ونستخدم سباتيولا عشان تساعدنا
نوصل التتبيلة كويس لكل مكان

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

غلفته كويس وهدخله التلاجة لتانى يوم طبعا يستحسن نتبله قبلها بشوية
على الاقل ساعتين

يلا نروح تانى يوم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حضرت شوية خضار هحطهم معاه بطاطس كوسة جزر
قطع كبيرة نوعا ما عشان تتحمل الفرن فترة طويلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

كتفته وربطه كويس وحطيته مع الخضار فى صينية الفرن
وسخنت الفرن بتاعى كويس لدرجة حرارة اعلى من 200
والديك بتعتمد مدة تسويته على وزنه
كل كيلو بياخد نصف ساعة ونطرح من المجموع نص ساعه
يعنى بتاعى وزنه 5 كيلو اخد ساعتين فى الفرن
كل نص ساعة نفتح الفرن ناخد من الصوص اللى بينزل منه ونوزعه عليه
ونقدر نتأكد من السوا بأننا نشك الديك فى اى مكان بطرف سكينة
ونشوف لون السائل اللى بيطلع منه
لو لونه وردى يبقى لسه
لو شفاف يبقى خلاص استوى

ودة الديك بعد ماخرج من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عزه مرشود
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
عزه مرشود


عدد المساهمات : 2984
نقاط : 7691

ديك رومي - حبش بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ديك رومي - حبش بالصور   ديك رومي - حبش بالصور Icon_minitime1الجمعة أغسطس 24, 2012 12:51 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://azza.banouta.net
اسيرة الاحزان

اسيرة الاحزان


عدد المساهمات : 435
نقاط : 465
العمر : 59

ديك رومي - حبش بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: ديك رومي - حبش بالصور   ديك رومي - حبش بالصور Icon_minitime1الجمعة أغسطس 24, 2012 1:31 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ديك رومي - حبش بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بيتي فور بالصور
» بالصور تكة الهامور
» معجنات بالصور
» حلي الشاي بالصور
» اللانكشاير بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي عزه :: المنتديات العامه :: منتدي المطبخ- الاكلات الرئيسيه-
انتقل الى: