عزه مرشود صاحبة المنتدي
عدد المساهمات : 2984 نقاط : 7691
| موضوع: صينية الرقاق اللذيذ بالصور السبت أبريل 28, 2012 5:07 pm | |
|
<blockquote>المكونات 10 وحدات رقاق نص كيلو لحمة مفرومة معصجة سمنة او زبدة شوربة لحمة او فراخ الطريقة هندهن الصينية سمنه وطبعا الشوربة هتكون مغليه هنحط شوربة على الرقاق بس اول واحدة فى الصينية مش هتحطى عليها شوربة ونحطها فى الصينية وبعد كده ندهنها سمنه وهكذا لغاية ماخلصت 5 وحدات رقاق بعد كده حطيت اللحمة المفرومة وحطيت عليهم الرقاق بالتدريج وبردو كل واحدة تحطى عليها شوربة ولما تحطيها فى الصينية تدهنيها سمنه لغاية ماتوصلى لاخر واحدة اللى هى وش الصينية بعد ماتحطيها تحطى عليها مغرفتين شوربة وتحاولى تنيمى الرقاق بايدك عشان تبقى متماسكة وتدخليها الفرن على حرارة متوسطة لما وشها يحمر تطفى عليها هتاخد حوالى نص ساعة او اقل هسيبكم مع الصور بالترتيب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ده والرقاق بيتحط عليه شوربة يعنى بنحطله شوربة بره الصينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
</blockquote><blockquote> [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</blockquote> | |
|
ساريه
عدد المساهمات : 142 نقاط : 142 العمر : 58
| موضوع: رد: صينية الرقاق اللذيذ بالصور الثلاثاء مايو 01, 2012 10:27 pm | |
| | |
|
اسيرة الاحزان
عدد المساهمات : 435 نقاط : 465 العمر : 59
| موضوع: رد: صينية الرقاق اللذيذ بالصور الجمعة مايو 04, 2012 10:12 pm | |
| | |
|