[size=32]كوب ونصف مانجو مقطعة مكعبات[/size]
[size=32][/size]
[size=32]نضيف عليها نصف كوب سكر ثم نضعها فى الثلاجة [/size]
[size=32][/size]
[size=32]اجهز الكنافة (ربع كيلو كنافة)[/size]
[size=32]وأفردها فى الصينية المدهونة واضغط عليها كويس[/size]
[size=32][/size]
[size=32]وارش عليها 4 ملعقة كبيرة زبدة سايحة[/size]
[size=32][/size]
[size=32]لتكون بهذا الشكل [/size]
[size=32]وأدخلها الفرن لتتحمر من فوق ومن تحت[/size]
[size=32][/size]
[size=32]اجيب المانجو واصفيها من السائل اللى نزل منها ..[/size]
[size=32][/size]
[size=32]والسائل ده اضيف عليه ربع كوب ماء و3 ملعقة كبيرة سكر و2 ملعقة كبيرة نشا [/size]
[size=32]وأقلب كويس وبعدين ارفعها على نار هادية لغاية ما تتماسك وتبقى مهلبية ..[/size]
[size=32][/size]
[size=32]بهذا الشكل [/size]
[size=32][/size]
[size=32]هنا الكنافة طلعت من الفرن[/size]
[size=32][/size]
[size=32]اسقيها بالشربات لكن مش كتير يعنى حوالى نصف كوب[/size]
[size=32][/size]
[size=32]وبعدين افرد المهلبية عليها[/size]
[size=32][/size]
[size=32]بهذا الشكل [/size]
[size=32][/size]
[size=32]وارص المانجو بس ابعد شوية عن الاطراف[/size]
[size=32][/size]
[size=32]عن قرب [/size]
[size=32][/size]
[size=32]واكون مجهزة كريم شانتيه وأزينها بأى شكل أحبه [/size]
[size=32]وبالهنا والشفا[/size]
[size=32][/size]
[size=32] [/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]