عزه مرشود صاحبة المنتدي
عدد المساهمات : 2984 نقاط : 7691
| موضوع: تورتة الدجاج مع التوست والتونه الجمعة نوفمبر 02, 2012 8:31 pm | |
| اولا المقادير بالص[size=25]ور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [size=25][size=25]كيلو فراخ ب[size=25]العظم وحاقلكم التتبيله ايه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [size=25] [size=25]بالنسبه للفراخ ده كيلو بالعظم [size=25]وخليته انا وتبلته بالاتى [size=25]عصير طماطم- بصل مفروم توابل فراخ -رشة سكر عشان حموضة الطماطم -ملح -فلف[size=25]ل -كمون [size=25]بالنسبه للتسويه : [size=25][size=25]بعد ما خليت الفيليه قطعته شرايح [size=25]وسويته مع البصل اللى كان فى التتبيله والهياكل سويتها مع [size=25]عصير الطماطم اللى كانت فيه الفراخ عشان تبقى نفس الطعم [size=25]الطريقه دى يا بنات خلتنى استفاد من اللحم اللى حوالين الهيكل وبقى نفس طعم الفيليه لما حطتهم كلهم مع بعض فى الاخر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25][size=25]دى صورة الصنيه اللى حنربط بيها التورته فى الاخر وهى صنيه متحركه الجوانب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نيجى بقى لخلطة الاجبان والقشطه اللى حنشتغل بيها فى ال3 تورت وهى خلطة واحده تتكون من الجبنه البيضا والقشطه والكيرى ( المقادير اللى فوق والصور حتبين )
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] حنجيب ال12 مربع كيرى وربع كوباية لبن ونحطهم على نار هاديه ويستحسن نضربهم قبل ما نحطه على النار عشان ميكلكعوش (بنحطهم على النار عشان يدوبوا اسرع مع بعض )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد ما يدوبوا حنطفى النار ونبتدى نحط قالب الجبنه البيضا وبعدين الزعتر اللبنانى وبعدين اخر حاجه القشطه والمهم فى كل مرحله ان كل حاجه تدوب ومتبقاش مكلكعه زى كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بالنسبه لتورتة التونه انا صفيت علب التونه كويس من الزيت وزودت عليها الزتتون وشوية فلفل رومى مبشورودى صورة المقادير متجمعه (لاحظوا قوام الجبن تقيله ازاى)[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]حنجيب التوست ونفرده الاول بالنشابه عشان نقفل المسام عشان يقعد وقت اطول ويمسك نفسه كده والصور موضحه الخطوات ( اهم حاجه نحط طبقات جبنه كويسه بين الجوانب والطبقات عشان تبقى حلوه)ونبتدى نفرد بنفس طريقتى فى الصنيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بالنسبه لتورتة التونه نفس الخطوات ونفس خلطة الجبن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [size=25][size=25] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] حنبتدى بقى نحط خلطة الجبن على الوش والجوانب ويستحسن بعد [size=25]المرحله دى ندخل التلاجه شويه عشان ترتاح
[/size][/size][/size] [size=25][size=25][size=25][size=25][size=25]حنحط التورته على صنيه كبيره عشان نعرف نلفها ونحط الجزر المبشور على الجوانب [/size][/size][/size][/size][/size] نبتدى بقى نزوق التورته كل واحد وزوقه ودى افكار ى بعد ما ريحناهم فى التلاجه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
الغنوجه مديرة المنتدي
عدد المساهمات : 2015 نقاط : 3422
| موضوع: رد: تورتة الدجاج مع التوست والتونه الأربعاء نوفمبر 07, 2012 9:19 pm | |
| | |
|
تويا كوين
عدد المساهمات : 596 نقاط : 874 العمر : 51
| موضوع: رد: تورتة الدجاج مع التوست والتونه الخميس نوفمبر 08, 2012 8:52 pm | |
| | |
|